Elérhetőségeink

Telefon

06-1-950-1966

Üzlet

1088 Budapest, Gutenberg tér 3.

Nyitvatartás

H-P: 10:30 – 18:30
Szo: 10:00 – 15:00
V: zárva

Kérdésed van? Írj bátran!

Lemondási feltételek

Események lemondása esetén Ügyfélnek legkésőbb a foglalkozás időpontja előtt 48 órával jeleznie kell, ha nem tud részt venni az eseményen. Ezt egy „lemondás” tárgyú e-mailben teheti meg az info@kultora.hu e-mail címre, mely levélben kötelező megadni az Ügyfél adatait és a rendezvényt. Más módon leadott lemondást (telefon, facebook, instagram stb.) Szolgáltató nem fogad el. Ha az Ügyfél a szolgáltatás kezdési időpontja előtt 48 órával nem jelzi lemondási szándékát, úgy azt Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben Ügyfél időben jelezte távolmaradását az eredeti rendezvényről, úgy a férőhelyek függvényében a Kult-Óra Kft más rendezvényeire 90, azaz kilencven napon belül érvényesítheti korábbi jelentkezését egy alkalommal. Ha Ügyfél nem talál megfelelő szolgáltatást, úgy a befizetett ellenértéket Szolgáltató banki átutalással visszafizeti.

Szolgáltatónak joga van a meghirdetett workshopok, tanfolyamok, rendezvények időpontját egyoldalúan, de előzetes értesítés mellett átütemezni, vagy lemondani. Szolgáltató általi átütemezés, vagy lemondás esetén Ügyfél választhat a Szolgáltató által felajánlott újabb időpontok, vagy események közül, illetve választhatja a teljes összeg visszaigénylését is, melyet Szolgáltató a lemondás utáni 2, azaz kettő munkanapon belül átutalással teljesít.

Fizikai termékek vásárlása esetén Ügyfél jogosult a szerződéstől a termék átvételétől számított 14, azaz tizennégy napon belül elállni. Fogyasztó elállási jogával a Szolgáltatónak, a Szolgáltató postacímére küldött ajánlott, tértivevényes levélben, vagy az info@kultora.hu e-mail címre, e-mail útján, egyértelmű elállási nyilatkozatával élhet. Fogyasztó Elállási nyilatkozat mintát A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet mellékletében találja meg.

Fogyasztót megilleti, hogy a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elálláshoz való jogát.

Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi Elállási nyilatkozatát Szolgáltatónak.

Szolgáltató haladéktalanul visszaigazolja Fogyasztó elállási nyilatkozatának beérkezését, bármelyik, fentebb leírt módon küldi is el.

Fizetési feltételek

A webáruházban az Ügyfél az alábbi fizetési módok közül választhat: banki átutalás, személyes átvétel esetén bankkártya, illetve készpénz, utánvét, továbbá a Barion biztonságos, elektronikus bankkártyás fizetés rendszere.

Banki utalás:

A megrendelés véglegesítése után Szolgáltató automatikus visszaigazoló e-mailt küld Ügyfélnek, melyben a rendelés adatain kívül szerepel a rendelés száma és Szolgáltató bankszámlaszáma. Az utalásnál a rendelésszámra kell hivatkozni. A rendelés teljesítése az utalás Szolgáltató számlájára való beérkezés után lehetséges.

Bankkártya, készpénz:

Ez a fizetési módozat a rendelés személyes átvétele esetében lehetséges. A rendelés összekészítése után Ügyfél e-mailben értesítést kap csomagja átvételi lehetőségéről. Rendelését a Kult-Óra Kft Könyvesboltjában, a 1088 Budapest, Gutenberg tér 3. címen veheti át, ahol bankkártyával, vagy készpénzzel fizethet.

Utánvét:

Az utánvétes fizetés csak és kizárólag a Szolgáltató Honlapjain található termékekre vonatkozik, szolgáltatásaira nem. Ügyfél ezt a lehetőséget 40.000,- azaz negyvenezer forint  bruttó rendelési értékig választhatja. Utánvétes csomag esetén a futárnál lehet fizetni, bankkártyával, illetve készpénzzel. Ennél a fizetési módozatnál a szállítmányozó cég kezelési költsége miatt + 600,- azaz hatszáz forint kerül felszámításra, mely összeg tartalmazza az általános forgalmi adót.

A szállítmányozó cég fenntartja a jogot fenti díjtételének megváltoztatására, így az árak Szolgáltatónál is módosulhatnak. A budapesti kiszállítású utánvétes fizetést nem terheli kezelési költség.

Barion elektronikus fizetés:

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos kártyás fizetési felületén történik. A rendelés folyamatában a fizetési lehetőségek közül a Bariont választva a „bankkártyás fizetés Barionnal” gombra kell kattintani. A fizetési mód kiválasztása után megjelenik a biztonságos bankkártya elfogadó felület. Ezen az oldalon Ügyfél megadja bankkártya adatait, melyek titkos adatok, a Szolgáltató ezekről nem értesül, a Barion rendszere az adatokat bizalmasan kezeli. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I1064/2013.

Az oldal üzemeltetője

Kult-Óra Kulturális Művészeti Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
székhely: 1213 Budapest, Posztó u. 5/b
cg: 01-09-204370

0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba