Guillaume Musso: Ott leszel?

4.299 Ft

A boldogsággal az a bökkenő, hogy hamar hozzászokik az ember.

Az időutazás lehetetlen. S ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a jövő turistái még nem leptek el bennünket csapatostul. – Stephen Hawking

Elliott Cooper, a neves San Franciscó-i sebész harminc éve nem tudja elfelejteni élete szerelmét. Ilenát baleset érte, Elliott azóta is önmagát vádolja a haláláért. Aztán egy napon, amikor a Vöröskereszt önkénteseként Kambodzsában dolgozik, különös ajándékot kap egy hálás öregtől: egy apró, aranysárga pirulával teli fiolát és egy mágikus ígéretet, hogy ha beszedi őket, viszontlátja Ilenát.
Elliott élete új értelmet nyer: egy-egy napra visszatérhet a múltba, és találkozhat szerelmével, sőt egykori énjével, az akkor harmincéves, forrófejű és forróvérű fiatal orvossal. Vajon jóváteheti-e a hibát, amit annak idején elkövetett, megakadályozhatja-e Ilena halálát, újraírhatja-e kettejük közös történetét?

Mit változtatnánk az életünkön, ha véletlen szerencse folytán visszamehetnénk a múltba? Milyen tévedéseket próbálnánk helyrehozni? Milyen fájdalmat, lelkifurdalást, megbánást törölnénk el szívesen? Lenne-e merszünk új értelmet adni a létünknek? Mivé válnánk? Merre tartanánk? És kivel?

Készleten

Várható szállítási idő: 3-8 munkanap

Cikkszám: 9789633558508 Kategóriák: , Címkék: ,
Kiadó: Park Könyvkiadó
ISBN: 9789633558508
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2022
Fordító: Domonkos Eszter
0
    0
    Kosarad
    Kosarad jelenleg üresVissza a webshopba